Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontin toteuttaminen hartsipinnoitteella on halvempaa perinteiseen kylpyhuoneremonttiin verrattuna.

Kylpyhuoneremontti on iso ja kallis projekti, joka vaatii usein rakenteiden purkamista, vesieristystä ja laatoitusta. Jos kylpyhuoneesi on kuitenkin teknisesti toimiva ja terve, mutta haluat uudistaa sen ilmettä, voit harkita hartsipinnoitetta. Hartsipinnoite on saumaton, helppohoitoinen ja tyylikäs pinnoite, joka soveltuu kuiva- ja märkätiloihin. Hartsipinnoite asennetaan laatan päälle ohuena kerroksena, joten se ei vaadi rakenteiden purkamista tai vesieristystä. Hartsipinnoite on myös erittäin luja ja kestävä pinnoite, joka hylkii likaa ja vettä.

Hartsipinnoitteen etuja ovat:

– Nopeus: Kylpyhuoneesi saa uuden ilmeen jopa neljässä päivässä, kun taas perinteinen kylpyhuoneremontti voi kestää viikkoja tai kuukausia.

– Edullisuus: Hartsipinnoitteen hinta on vain murto-osa perinteisen kylpyhuoneremontin hinnasta. Normaalikokoisen kylpyhuoneen pinnoittaminen hartsilla maksaa 3500 – 5500 euroa, kun taas perinteinen kylpyhuoneremontti voi maksaa kymmeniä tuhansia euroja. Lisäksi työn osuudesta voit saada kotitalousvähennystä verotuksessa.

– Tyylikkyys: Hartsipinnoitteella voit valita haluamasi värin ja pintakuvion kylpyhuoneeseesi. Hartsipinnoitteita pystytään sävyttämään rajattomasti käyttäen NCS-värijärjestelmää. Hartsipinnoite luo saumattoman, tasaisen ja luonnollisen kauniin pinnan kylpyhuoneeseesi.

Hartsipinnoitteen haittoja ovat:
– Soveltuvuus: Hartsipinnoite soveltuu vain teknisesti toimiviin ja terveisiin kylpyhuoneisiin. Jos kylpyhuoneessasi on kosteusvaurioita, halkeamia tai irtonaisia laattoja, ne pitää korjata ensin. Hartsipinnoite ei korvaa vesieristystä eikä paranna rakenteiden kuntoa.

– Asennus: Hartsipinnoitteen asennus vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Suosittelemme valitsemaan koulutetun asentajan tai asennusliikkeen, joka ymmärtää märkätilajärjestelmän toimivuuden ja osaa valita oikean tuotteen tilaan ja tarkoitukseen. Huonosti tehty hartsipinnoitus voi aiheuttaa ongelmia kosteuden kanssa tai rapautua ajan myötä.

tumma mikrosementti kylpyhuoneen seinässä

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikrosementti ei ole liukas, ja siksi se soveltuu erinomaisesti myös kylpyhuoneen lattiaan.

Mikrosementti on erittäin kestävää johtuen materiaalin kerrosvahvuudesta sekä kuituverkosta, joka asennetaan pohjatöiden yhteydessä. Mikrosementti ei myöskään halkaile kun pohjatyöt tehdään liikkumattomalle alustalle ammattitaidolla.

Kylpyhuoneen mikrosementin asennus kestää noin viikon, jonka jälkeen materiaalin annetaan kuivua toinen viikko, jotta saavutetaan erittäin luja pinta. Kuivantilan maalattu tai tasoitettu seinä valmistuu usein muutamassa päivässä.

Mikrosementin voi asentaa mille tahansa kiinteälle ja liikkumattomalle alustalle.

Mikrosementti asennetaan nykyisten pintojen päälle, jolloin vältytään turhilta purkutöiltä sekä rakennusjätteiltä, jotka kuormittavat ilmastoa.

Mikrosementti ei pölyä paljon, mutta suosittelemme silti ilmanvaihtoventtiilien tulppaamista sekä tilan suojausta, jotta pienikään määrä pölyä ei kulkeutuisi muihin tiloihin.

Suosittelemme mikrosementin vahausta tai lakkausta 5 – 10 vuoden päästä asennuksesta, riippuen kulutuksesta. Viikottaiseen tai kuukausittaiseen puhtaanapitoon riittää pintojen pyyhkiminen kostealla liinalla käyttäen tarvittaessa neutraaleja pesuaineita.

Mikrosementissä ei ole saumoja – yhtenäinen pinta on yksi sen parhaista ominaisuuksista mm. puhtaanapidon kannalta.

Normaalikäytössä mikrosementin pinta ei naarmuunnu, verrattavissa parkettiin.

Mikrosementin värivaihtoehdot ovat rajattomat – mikrosementtiä voidaan sävyttää koneellisesti tai käsin.

Mitä asiakkaamme sanovat...

”Portaiden mikrosementti pinnoitus tehtiin sovitussa aikataulussa, hyvässä yhteistyössä ja joustavasti muiden työmaalla olleiden kanssa. Ei ehkä halvin vaihtoehto, mutta pohjatyöt tehtiin huolella ja asiakasta informoitiin hyvin eri vaiheista. Lopputulos myös hyvin viimeistelty.”

Heikki Eskola
5/5

”Kylpyhuone ja vessa saivat modernin ja raikkaan ilmeen, kun laatat vaihtuivat mikrosementtiin ja värit vaaleiksi. Laadukas työn jälki kertoo ammattitaidosta ja kokemuksesta. Nikon ja hänen tiiminsä kanssa oli mukava asioida. Käytän varmasti toistamiseen heidän palveluitaan.”

Taina Talvikki Kivelä
5/5

10 faktaa hartsipinnoitteista

Hartsipinnoite on…

ekologinen

sisäilmasertifioitu pinnoite

antibakteerinen

likaa hylkivä

saumaton

eläväinen

asennettavissa mm. laatan päälle

helppohoitoinen

sävytettävissä

pitkäikäinen

”Kylppäri on ihana, kiitos! Superisot kiitokset myös remontin aikaisesta suojauksesta ja siisteydestä, en ole koskaan aik. nähnyt vastaavaa. Remonttiaika teidän osalta ei aiheuttanut ylimääräistä remonttiahdistusta”

Birgitta Roslin
5/5

”Kylppärin lattian ja yhden seinän mikrosementointi. Upeaa jälkeä ja todella hyvää palvelua. Vahva suositus.”

Raija Sailos
5/5

Jätä yhteystietosi niin autamme sinua pääsemään remontissasi alkuun!

Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Toimimme Uudenmaan alueella kaikissa erikoispinnoitteisiin liittyvissä asioissa Avaimet käteen -periaatteella. Tarvittaessa voimme sopia ilmaisen kartoituskäynnin jossa tarkistamme remontoitavan kohteen ja otamme mitat. Saat tämän jälkeen meiltä kirjallisen tarjouksen johon voit tutustua rauhassa.

Ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi pintaremonttia ja pyydä tarjous👇