KYLPYHUONEREMONTTI

Edullinen ja kestävä kylpyhuoneremontti
pinnoittamalla

Kylpyhuoneremontin ei tarvitse olla iso, vaivalloinen ja kallis projekti.

Vanhojen laattojen päälle asennettavalla hartsipinnoitteella saat kauniin, kestävän ja helppohoitoisen kylpyhuoneen edullisesti.

Miksi kylpyhuoneen remontointi pinnoittamalla on järkevää

Kylpyhuoneremontti pinnoittamalla on jopa 50-70% halvempi kuin perinteinen kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on iso ja kallis projekti, joka vaatii usein rakenteiden purkamista, vesieristystä ja laatoitusta.

Jos kylpyhuoneesi on kuitenkin teknisesti toimiva ja terve, mutta haluat uudistaa sen ilmettä, on hartsipinnoite loistava ratkaisu.

Hartsipinnoite on saumaton, helppohoitoinen ja tyylikäs pinnoite, joka soveltuu niin kuiva- kuin märkätiloihin.

Hartsipinnoite asennetaan kylpyhuoneen laatan päälle ohuena kerroksena, joten se ei vaadi rakenteiden purkamista tai vesieristystä. Se on myös erittäin luja ja kestävä pinnoite, joka hylkii likaa ja vettä.

Hartsipinnoitteen etuja ovat:

  • Nopeus – saat uuden ilmeen kylpyhuoneellesi alle viikossa, kun perinteinen kylpyhuoneremontti kestää viikkoja tai kuukausia.
  • Edullisuus – Kylpyhuoneen pinnoittaminen hartsilla maksaa 3500–5500 euroa, kun perinteinen kylpyhuoneremontti kustantaa kymmeniä tuhansia.
  • Tyylikkyys – Hartsipinnoitteella voit valita haluamasi värin ja pintakuvion kylpyhuoneeseesi – värivaihtoehtoja on satoja. Samalla saa kylpyhuoneeseesi saumattoman, tasaisen ja luonnollisen kauniin pinnan.
tumma mikrosementti kylpyhuoneen seinässä

Huomioi nämä, jos teet kylpyhuoneremontin poinnoittamalla:

Hartsipinnoite soveltuu vain teknisesti toimiviin ja terveisiin kylpyhuoneisiin.

Jos kylpyhuoneessasi on kosteusvaurioita, halkeamia tai irtonaisia laattoja, ne pitää korjata ensin.

Hartsipinnoite ei korvaa vesieristystä eikä paranna rakenteiden kuntoa.

Hartsipinnoitteen asennus vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Suosittelemme valitsemaan koulutetun asentajan tai asennusliikkeen, joka ymmärtää märkätilajärjestelmän toimivuuden ja osaa valita oikean tuotteen tilaan ja tarkoitukseen.

Huonosti tehty hartsipinnoitus voi aiheuttaa ongelmia kosteuden kanssa tai rapautua ajan myötä.

 

tumma mikrosementti kylpyhuoneen seinässä

Milloin on hyvä aika tehdä kylpyhuoneremontti?

Kylpyhuoneremontille on monia hyviä syitä. Paras syy on remontoida vanha kylpyhuone hyvissä ajoin, jotta koti ja rakenteet eivät altistu vesivahingolle.

  • Kylpyhuone on silminnähden kulahtanut ja vanhentunut ja kaipaa uutta ilmettä.

  • Kylpyhuoneessa on ennen 1999 asennetut vesieristeet, jotka eivät täytä nykystandardeja.

  • Kylpyhuone on 30 vuotta vanha ja käyttöikänsä päässä.

  • Kylpyhuoneen laatat ovat irtoilleet.

  • Kylpyhuoneessa tuoksuu kosteus.

  • Kiinteistöön on tulossa putkiremontti.

Saako kylpyhuoneremontista kotitalousvähennustä?

Usein kysyttyä: kylpyhuoneremontti

Hartsipinnoite ei ole liukas, ja siksi se soveltuu erinomaisesti myös kylpyhuoneen lattiaan.

Hartsi on erittäin kestävää johtuen materiaalin kerrosvahvuudesta sekä kuituverkosta, joka asennetaan pohjatöiden yhteydessä. Hartsipinnoite ei myöskään halkaile kun pohjatyöt tehdään liikkumattomalle alustalle ammattitaidolla.

Kylpyhuoneen hartsipinnoitteen asennus kestää noin viikon, jonka jälkeen materiaalin annetaan kuivua toinen viikko, jotta saavutetaan erittäin luja pinta.

Mikrosementin voi asentaa mille tahansa kiinteälle ja liikkumattomalle alustalle. Hartsipinnoite voidaan asentaa suoraan kylpyhuoneen vanhojen laattojen päälle.

Hartsipinnoite asennetaan nykyisten pintojen päälle, jolloin vältytään turhilta purkutöiltä sekä rakennusjätteiltä, jotka kuormittavat ilmastoa.

Hartsipinnoitus ei pölyä paljon, mutta suosittelemme silti ilmanvaihtoventtiilien tulppaamista sekä tilan suojausta, jotta pienikään määrä pölyä ei kulkeutuisi muihin tiloihin.

Suosittelemme vahausta tai lakkausta 5 – 10 vuoden päästä asennuksesta, riippuen kulutuksesta. Viikottaiseen tai kuukausittaiseen puhtaanapitoon riittää pintojen pyyhkiminen kostealla liinalla käyttäen tarvittaessa neutraaleja pesuaineita.

Mitä asiakkaamme sanovat...

”Portaiden mikrosementti pinnoitus tehtiin sovitussa aikataulussa, hyvässä yhteistyössä ja joustavasti muiden työmaalla olleiden kanssa. Ei ehkä halvin vaihtoehto, mutta pohjatyöt tehtiin huolella ja asiakasta informoitiin hyvin eri vaiheista. Lopputulos myös hyvin viimeistelty.”

Heikki Eskola
5/5

”Kylpyhuone ja vessa saivat modernin ja raikkaan ilmeen, kun laatat vaihtuivat mikrosementtiin ja värit vaaleiksi. Laadukas työn jälki kertoo ammattitaidosta ja kokemuksesta. Nikon ja hänen tiiminsä kanssa oli mukava asioida. Käytän varmasti toistamiseen heidän palveluitaan.”

Taina Talvikki Kivelä
5/5

10 faktaa hartsipinnoitteista

Hartsipinnoite on…

ekologinen

sisäilmasertifioitu pinnoite

antibakteerinen

likaa hylkivä

saumaton

eläväinen

asennettavissa mm. laatan päälle

helppohoitoinen

sävytettävissä

pitkäikäinen

”Kylppäri on ihana, kiitos! Superisot kiitokset myös remontin aikaisesta suojauksesta ja siisteydestä, en ole koskaan aik. nähnyt vastaavaa. Remonttiaika teidän osalta ei aiheuttanut ylimääräistä remonttiahdistusta”

Birgitta Roslin
5/5

”Kylppärin lattian ja yhden seinän mikrosementointi. Upeaa jälkeä ja todella hyvää palvelua. Vahva suositus.”

Raija Sailos
5/5

Ota yhteyttä, niin autamme sinua kylpyhuoneremontissa alkuun!

Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Toimimme Uudenmaan alueella kaikissa erikoispinnoitteisiin liittyvissä asioissa Avaimet käteen -periaatteella. Tarvittaessa voimme sopia ilmaisen kartoituskäynnin jossa tarkistamme remontoitavan kohteen ja otamme mitat. Saat tämän jälkeen meiltä kirjallisen tarjouksen johon voit tutustua rauhassa.

Ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi pintaremonttia ja pyydä tarjous👇