Mikrosementti

Mikrosementti - Kestävä ja tyylikäs pinta yllättävän edukkaasti

Mikrosementti on saumaton ja tyylikäs pinnoite.

Mikrosementti on helppohoitoinen, saumaton ja tyylikäs pinnoite, joka soveltuu kuiva- ja märkätiloihin. Tyypillisiä asennuskohteita ovat seinät, lattiat, portaat sekä kylpyhuoneessa laatoituksen päälle.

Mikrosementillä toteutettu kylpyhuoneremontti on 50-70% edullisempi verrattuna perinteiseen kylpyhuoneremonttiin.

Mikrosementin etuna on se että pintoja tai rakenteita ei tarvitse purkaa.

Mitä mikrosementti maksaa?

Laatoitetussa märkä- ja WC-tilassa neliöhinnat ovat 190 – 300 euron välillä. Normaalikokoisen kylpyhuoneen pinnoittaa mikrosementillä 3500 – 5500 eurolla.

Työn osuudesta olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennystä, jolloin esim. 5500 euron remontista saat kotitalousvähennystä n. 1600 euroa. Tällöin kokonaisremonttikulut ovat 3900 euron luokkaa.

Kuivan tilan mikrosementoinnit, kuten makuuhuoneen tehosteseinä, ovat yleensä märkätilaremontteja edullisempia pohjatöiden takia.

Asennetaanpa mikrosementti sitten kuiva- tai märkätilaan, hintaan vaikuttaa eniten työstettävän alueen kulmat sekä asennuspinta.

Kartoitamme asiakaskäynnillä tarvittavat työt ja kustannukset aina yksilöllisesti.

Lue lisää kylpyhuoneremontin hinnasta täältä.

tumma mikrosementti kylpyhuoneen seinässä

Mikrosementin värit

Mikrosementtiä pystyy sävyttämään lähes rajattomasti joten mikrosementin värit eivät varmasti lopu kesken.

Suosituimmat sävyt ovat mm. vaalean ja tummanharmaa sekä vaalean beige.

Valaistus (värilämpötila) vaikuttaa siihen miltä mikrosementin värisävy näyttää, joten mallipaloja kannattaa aina tarkastella remontoitavassa tilassa.

Käytämme sävytyksessä laajaa NCS-värijärjestelmää.

Olemme lisänneet useisiin referenssikohteisiimme tiedot käytetyistä värisävyistä – toivottavasti saat näistä inspiraatiota omaan projektiisi!

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikrosementti ei ole liukas, ja siksi se soveltuu erinomaisesti myös kylpyhuoneen lattiaan.

Mikrosementti on erittäin kestävää johtuen materiaalin kerrosvahvuudesta sekä kuituverkosta, joka asennetaan pohjatöiden yhteydessä. Mikrosementti ei myöskään halkaile kun pohjatyöt tehdään liikkumattomalle alustalle ammattitaidolla.

Kylpyhuoneen mikrosementin asennus kestää noin viikon, jonka jälkeen materiaalin annetaan kuivua toinen viikko, jotta saavutetaan erittäin luja pinta. Kuivantilan maalattu tai tasoitettu seinä valmistuu usein muutamassa päivässä.

Mikrosementin voi asentaa mille tahansa kiinteälle ja liikkumattomalle alustalle.

Mikrosementti asennetaan nykyisten pintojen päälle, jolloin vältytään turhilta purkutöiltä sekä rakennusjätteiltä, jotka kuormittavat ilmastoa.

Mikrosementti ei pölyä paljon, mutta suosittelemme silti ilmanvaihtoventtiilien tulppaamista sekä tilan suojausta, jotta pienikään määrä pölyä ei kulkeutuisi muihin tiloihin.

Suosittelemme mikrosementin vahausta tai lakkausta 5 – 10 vuoden päästä asennuksesta, riippuen kulutuksesta. Viikottaiseen tai kuukausittaiseen puhtaanapitoon riittää pintojen pyyhkiminen kostealla liinalla käyttäen tarvittaessa neutraaleja pesuaineita.

Mikrosementissä ei ole saumoja – yhtenäinen pinta on yksi sen parhaista ominaisuuksista mm. puhtaanapidon kannalta.

Normaalikäytössä mikrosementin pinta ei naarmuunnu, verrattavissa parkettiin.

Mikrosementin värivaihtoehdot ovat rajattomat – mikrosementtiä voidaan sävyttää koneellisesti tai käsin.

Mikrosementin asennnus

Me Mikroremontti Oy:llä suoritamme mikrosementin asennustyöt Avaimet käteen -periaatteella koko Uudenmaan alueella.

Asennusprosessi alkaa kohteeseen tutustumalla, jolloin selvitämme alustan kunnon ja suljemme pois mahdolliset merkit kosteudesta.

Ennen töiden aloittamista kohde suojataan huolellisesti.

Kylpyhuoneessa kiinnitetään mahdolliset irto/kopolaatat ja hiotaan epätasaiset kuviot pois. Lisäksi silikonisaumat poistetaan ja pinnat puhdistetaan perusteellisesti.

Tämän jälkeen asennetaan mikrosementin asennusprosessiin kuuluvat tukiverkot sekä pohjustusaine. Perusteellisten pohjatöiden jälkeen asennetaan mikrosementin pohjakerrokset. Mikrosementin viimeistelykerroksia tulee kaksi – kolme, jonka jälkeen asennetaan pohja- ja pintalakat.

Asiakkaan toiveen mukaisesti mikrosementin pinnasta voidaan tehdä joko eläväisempi tai hillitympi.

Mikrosementin asennukseen kylpyhuoneissa varataan aikaa noin kaksi viikkoa. Mikrosementin asennuksessa noudatetaan kuivumisaikoja tarvittavan toimivuuden sekä kestävyyden varmistamiseksi. Tehosteseinän asentamiseen varattava aika on puolet lyhyempi.

Kohteessa työskentelee pääasiassa yksi kokenut ja ammattitaitoinen asentajamme remontin alusta loppuun saakka.

Mikrosementti kylpyhuone Hakaniemenkatu

Remontoi nyt, maksa vasta 6kk päästä
- korko ja kulut 0 euroa!

Mitä asiakkaamme sanovat...

”Portaiden mikrosementti pinnoitus tehtiin sovitussa aikataulussa, hyvässä yhteistyössä ja joustavasti muiden työmaalla olleiden kanssa. Ei ehkä halvin vaihtoehto, mutta pohjatyöt tehtiin huolella ja asiakasta informoitiin hyvin eri vaiheista. Lopputulos myös hyvin viimeistelty.”

Heikki Eskola
5/5

”Kylpyhuone ja vessa saivat modernin ja raikkaan ilmeen, kun laatat vaihtuivat mikrosementtiin ja värit vaaleiksi. Laadukas työn jälki kertoo ammattitaidosta ja kokemuksesta. Nikon ja hänen tiiminsä kanssa oli mukava asioida. Käytän varmasti toistamiseen heidän palveluitaan.”

Taina Talvikki Kivelä
5/5

”Kylppäri on ihana, kiitos! Superisot kiitokset myös remontin aikaisesta suojauksesta ja siisteydestä, en ole koskaan aik. nähnyt vastaavaa. Remonttiaika teidän osalta ei aiheuttanut ylimääräistä remonttiahdistusta”

Birgitta Roslin
5/5

”Kylppärin lattian ja yhden seinän mikrosementointi. Upeaa jälkeä ja todella hyvää palvelua. Vahva suositus.”

Raija Sailos
5/5

Jätä yhteystietosi niin autamme sinua pääsemään remontissasi alkuun!

Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Toimimme Uudenmaan alueella kaikissa erikoispinnoitteisiin liittyvissä asioissa Avaimet käteen -periaatteella. Tarvittaessa voimme sopia ilmaisen kartoituskäynnin jossa tarkistamme remontoitavan kohteen ja otamme mitat. Saat tämän jälkeen meiltä kirjallisen tarjouksen johon voit tutustua rauhassa.

Ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi pintaremonttia ja pyydä tarjous👇