Mikroremontti

Mikroremontti Oy

Olemme Uudellamaalla toimiva mikrosementoinnin erikoisosaaja, joka palvelee kuluttajia sekä yritysasiakkaita. Asennuskokemusta mikrosementistä jo vuodesta 2014. Yrityksemme perusperiaate on asentaa aina kuin itselleen. Itse yrittäjänä olen valmistunut vuonna 2006 Helsingin maalariammattikoulusta. Matkan varrella on tullut tehtyä paljon erilaisia maalaus- ja tasoitetöitä, jolloin syntyi idea yhdistää tätä osaamista myös kylpyhuoneisiin. Asentajillamme on aina alaa vastaava koulutus kokemus, sekä/ tai vähintään 5 vuoden kokemus alalta.

Yrityksemme arvot: Suorapuheisuus, Ammattitaito ja Joustavuus

Yhteystiedot

Toimimme

Uudenmaan alueella:
Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Tuusula,  Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Lohja, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Sipoo, Siuntio

Jätä tarjouspyyntö

100% tyytyväisyystakuu

Yksi hinta, ei piilokuluja

Ei pakkomyyntiä

Tilaa kartoituskäynti

Kartoituskäynnin perusteella on helppo suunnitella remontti. Saat arvion kustannuksista sähköpostiin. Käynti on aina ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Käynnit sovittavissa aamusta iltaan.

Tarpeiden kartoitus

Asiantuntijamme mittaa ja tarkastaa kohteen kunnon. Saat edustajaltamme vinkkejä sävyistä ja eri mikrosementtiratkaisuista. Kartoituskäynti kestää 10 - 20 minuuttia.

Tarjouksenne

Tarjous lähetetään aina vuorokauden sisällä kartoituskäynnistä. Tarjouksessa on mukana urakkasopimus ja takuuehdot. Huomioimme asiakkaan toiveen aloitusajankohdalle.