Mikrosementin etuja

Mikrosementti on tyypillisesti kolme kertaa nopeampi ja halvempi vaihtoehto kuin kylpyhuoneremontti. Se on erittäin monipuolinen pinnoite ja se soveltuu ominaisuuksien ansiosta moneen paikkaan. Hyvän tarttuvuutensa ansiosta materiaalia voidaan levittää hyvin monenlaisille jo asennetuille pinnoille. Se on vedenkestävä pinnoite, joten se sopii myös märkätilojen lattioihin, seiniin, tasoihin sekä kattopinnoille.

Mikrosementillä tehtyjen pintojen lopputuloksen erot ovat tyypillisesti kuviot ja sävyt. Se ei ikinä ei ole samanlaista pintaa vaikka väri olisikin sama, joten lopputulos on aina yksilöllinen. Sen tekeminen ei vaadi isoja työkoneita, jos se tehdään olemassa olevan pinnan päälle. Se on erittäin kova, mikä tekee siitä kestävän iskuille ja hankauksille. Viimeistely lakalla suojaa tahrojen tarttumisen pinnalle.

Huomion arvoisena etuna on visuaalisuus, sillä voidaan asentaa yhtenäistä pintaa ilman liitoskohtia ja saumoja. Värien, struktuurin ja saumattomuuden ansiosta saavutetaan sellaista pintaa, jota ei muilla materiaaleilla saada. Sen kokonaispaksuus on noin 3 mm, joten valmiina se ei lisää painoa rakenteelle, eikä juuri pienennä huoneen tilavuutta. Se ei myöskään pala eikä sen vuoksi tuota savua ja myrkyllisiä kaasuja. Sillä on Korkea palonkestävyys ja se estää palon leviämisen.

Pyydä tarjous